Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy háromszög oldalainak egyenlete e: x+y = 5; f: -x + y = 3 és g: -x -6 y= 13.

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Határozd meg a háromszög csúcsainak koordinátáit!
Számítsd ki e háromszög oldalainak hosszát!
Számítsd ki e háromszög kerületét
Határozd meg e háromszög odalfelező pontjainak koordinátáit!
Számítsd ki e háromszög középvonalainak hosszát!
Számitásodat, és ábrázolásod folyamatosan ellenőrizd
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0