Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 4

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
415
A rangszám fogalmának felhasználásával mondjuk meg, hogy van-e, ´es ha igen, akkor hány megoldása van a következő lineáris egyenletrendszernek.
−x + 4y + 2z = −18
3x − y + 4z = 0
2x − 8y − 4z = 84.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0