Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
Milyen helyzetűek az y = 1,25x egyenletű egyenes- hez képest az alábbi egyenesek?
a) y = -1,25x; c) y = -0,8x;
b) y=1,25x+2; d) y=0,8x+5 .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0