Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítással határozd meg a függvények nulla helyét, másszóval zérushelyét!

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
f:R→R f(x)=- 4x-5
f:R→R f(x)=2/3 x+4
f:R→R f(x)=-1/2 x-6
f: ]2; 6]→R f(x)=3/4 x+2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, egyenlet, függvény, másodfokú, függvények
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0