Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
444
Metanol-etanol elegy égéshője ∆éH = -24,5 kJ/g, illetve -1000 kJ/mol. Mi az elegy anyagmennyiség-százalékos összetétele? Mekkora külön-külön a két égéshő, ha a két képződéshő kb. egyenlő egymással? ∆kH(CO2(g)) = -394 kJ/mol; ∆kH(H2O(g)) = -242 kJ/mol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
termokémia
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0