Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. Nem értem! Valaki elmagyarázza?

Főoldal » Középiskola » Matematika
559
Holnap írunk matekból és ha nem sikerül jól megbukok.
A trapéznak hogyan kell kiszámolni ezeket?
Nem adatokkal csak így, hogy pl. a+b=d
a=?
b=?
c=?
d=?
m=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0