Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség gyorsan

Főoldal » Középiskola » Matematika
512
1 Egy egyenlő szárú trapéz oldalai 2, 12, 22 és 22 cm hosszúak Mekkora a magassága? Mekkorák az átlói? Számolás után szerkeszd meg a trapézt, és méréssel ellenőrizd az eredményket!
2 Egy egyenlő szárú trapéz párhuzamos oldalai (alapjai) a = 90 cm és c = 3300 mm hosszúak, a két párhuzamos oldal távolsága (magasság) m = 9 dm. Mekkora a hiányzó 2 oldal? Hány méter a kerülete? Hány m2 a területe?
3Egy egyenlő szárú trapéz oldalai 2, 12, 12, és 22 cm hosszúak Mekkora a magassága? Mekkorák az átlói? Számolás után szerkeszd meg a trapézt, és méréssel ellenőrizd az eredményket!

előre is köszönöm

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Középiskola
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0