Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Egy egyenlő szárú trapéz párhuzamos oldalai (alapjai) a=90cm es a c=3300 mm hosszúak, a két párhuzamos oldal távolsága (magasság) m=9dm.mekkora a hiányzó 2 oldal? Hány méter a kerülete? Hány m2 a területe
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0