Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia :)

Főoldal » Általános iskola » Kémia
403
Sziasztok, újból szeretnék segítséget kérni ismét kémiából.
mellékelem az említett feladatlapot. Előre is rettentően köszönöm aki segít nekem ebben.
https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/172960225_132620762151291_503591010645430281_n.doc/online8.7-fe%CC%81mek.doc?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=0cab14&_nc_ohc=KnI8UlsN_ycAX8e3RXM&_nc_ht=cdn.fbsbx.com&oh=0539115aa3480eca7424e2e7064e4c31&oe=608956AA&dl=1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

0