Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
383
1. Mértani sorozatra: S4=954 n=4 q=2/7 mennyi az első eleme a sorozatnak?
2. Mértani sorozatban az első és a harmadik elem összege 450. A harmadik és az ötödik elem összege 4050. Mi az első eleme a sorozatnak és mekkora a hányados?
3. Mértani sorozat elemeire: a3+a4=80 és a5-a3=240. Mennyi első tag és a hányados?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sorozat, Mértani sorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0