Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika OPTIKA

Főoldal » Középiskola » Fizika
443
1. A =(ró) =30° törőszögű egyenlő szárú háromszög alapú üvegprizma egyik lapján merőlegesen lép be egy fénysugár. Az üveg törésmutatója n=1,5.
a) Mekkora törési szöggel lép ki a másik lapon?
b) Mekkora sebességgel terjed a fény az üvegben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0