Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
Tudjuk,hogy a két háromszög hasonló. Az ABC háromszögben a=14 cm b=13 cm c=12 cm. Mekkorák az A'B'C' háromszög ismeretlen oldalai,ha a'=21 cm ? Légyszi segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0