Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1597. fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
728
Döntse el, hogy a vonal alatti relációk közül melyik igaz! Azalábbi relációk alumíniumhuzalra vonatkoznak.
A) l₁ < l₂
R₁ = R₂
A₁ < A₂
B) R₁ < R₂
A₁ = A₂
l₁ > l₂
C) R₁ < R₂
l₁ = l₂
A₁ > A₂
D) A₁ > A₂
l₁ = l₂
R₁ < R₂
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0