Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi a kifejezés értéke?!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
590
Mennyi a kifejezés értéke, ha x=-5;y =1,8?
0,4^2-4,5y=
(A ^2 jel a második hatványt jelenti)
Válasszok:
9
-18,1
92,9
1,9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0