Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
540
Az ABC háromszöh AB oldalának felezőpontja F , BC oldalának felezőpontja G. Tudjuk , hogy AF=FG=3cm
a, Igazolja , hogy AGF(SZÖG)=90⁰!
B, Igaloja , hogy ab=ac , tehát az ABC háromszög egyenlő szárú!
Az ABC háromszögről még azt is tudjuk, hogy ABC(szög)=70⁰
c, Számítsa ki az ABC háromszög területét
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0