Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögfüggvenyek altalnos ertelmezésénél járunk ahhoz kapcsoldo ez a pár feladat valaki megoldana?

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Melyik szög sinusza?
Sin a(alfa)=0,6845
Sin a(alfa)=-0,2971
Melyik szög cosinusza?
Cos a (alfa)=0,8453
Cos a (alfa)= -0,4519
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0