Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség Matek Témazáró !!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Egy iskolaorvos feljegyzéseiből készült diagram és táblázat néhány tanuló tömegét mutatja ötödik és nyolcadik osztályban. Nézd meg melyik diagramhoz melyik tanuló neve tartozik és válaszolj a következő kérdésekre!
Mennyi ezen tanulók ötödikes tömegének módusza és mediánja? Válasz formája: (módusz= ; medián= ) *

Itt a kép!
https://lh5.googleusercontent.com/52XHbxjLOolYZGWN8ZVt6WJYgKnGuAIKyHb_YnppqicB6XpxZ7kDytNe7hs3M5OIUqVbQB_bPQbkAZMbNchL2svS0SPHuG54fzZaQzY0Dk-9iRAVLdeN63J4WVyT-qCqBw=w740
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0