Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sürgős nagyon!!!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
426
Egy tank egy nagy betontömböt 200 000 N erővel húz 800 méteren át. Mennyi lesz a végzett munka? (Egy válasz jelölhető)
W=160 000 000 J F= 40000 N
P= 160 000 000 Nm m= 160 000 000 kg
W= 160 000 000 W W=160 000 000 N
W= 160 000 000 kJ / kg P= 160 000 Kg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0