Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sürgős nagyon!!!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
481
Egy autó teljesítménye 100 kW ( 134 LE). Mennyi munkát végez egy 10 órás utazás alatt? (Egy válasz jelölhető)
P= 3 600 000 000 W W=360 000 J
W= 3,6 J J= 360 000 000 Pa
J= 36 000 W F= 36 000 N
P= 360 000 000 J W=3 600 000 000 J
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0