Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ki tudja a kérdét

Főoldal » Általános iskola » Matematika
548
Mi a hiányzó mérőszám 24cm3= mm3
Számol ki annak a téglatetenek a felszínét,melynek oldalai a=1cm,b=2cm és c=3cm A= cm2
Számold ki annak a kockáknak a felszínét,melynk oldala 3cm A= cm2
Hányféle különböző téglalapot tudsz rajzolni, melynek kerülete 12egység
Hányféle különböző téglalapot tudsz rajzolni,melynek a területe 15 terültegysége
Mennyi a kerülete annak a téglalapnak ,melynek az oldalai a=25cm és b=400mm
Mennyi a területe annak a téglalapnak melyek oldali a=24cm ésb=6cmT cm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0