Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! segítség kellene!

Főoldal » Középiskola » Fizika
346
4.Mekkora az ellenállása és hossza annak a 2,5 mm 2 keresztmetszetű,
nikkelből készült vezetőnek, melyben 68V feszültség mellett 0,2A-es
áram folyik?
A nikkel fajlagos ellenállása: 1,1Ωmm 2 /m.
(1Ωm 2 /m=10 6 Ωmm 2 /m)
(1m=1000mm, 1m 2 =10 6 mm 2 )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0