Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10. es fizika ebbe tud valaki segiteni ??

Főoldal » Középiskola » Fizika
372
4.Mekkora az ellenállása és hossza annak a 2,5 mm2 keresztmetszetű, nikkelből készült vezetőnek, melyben 68V feszültség mellett 0,2A-es áram folyik?
A nikkel fajlagos ellenállása: 1,1Ωmm2/m.
(1Ωm2/m=106Ωmm2/m)
(1m=1000mm, 1m2=106mm2)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0