Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
436
Szerkessz (rajzolj) téglalapot, aminek az oldalai : a=6,4cm;
b=3,7cm; Mérd meg az átlóját! Mekkorák a szögei? Számítsd ki
kerületét, területét! (K=2*a+2*b, T=a*b )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0