Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Szerkessz (rajzolj) háromszöget, aminek oldalai : a=4,6cm;
b=3,8cm; c=28mm; Mérd meg a magasságát, majd számítsd ki
kerületét és területét! ( K=a+b+c; T=a*m/2 )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0