Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
416
Segítséget kérnék!
A képen látható 5-ös, 7-es, 9-es feladathoz.
12. Adja meg azt az x valod számot melyre a következő egyenlőség teljesül!
1
_√x=3
13. a; Melyik (x; y) valós számpár megoldása az alábbi egyenletrendszernek!
3x+y=1
2x+4y=24
3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0