Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FONTOS Milyen összeget kell visszafizetni egy C nagyságú hitelből egy év mulva , ha a kamatláb i és a kamatszámolási mód kamatos kamatozás , amelyet havonta sszámítanak?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
343
Fontos a helyes megoldás
1) c=10000 , і=10%
2) с=5750, і=5%
3) с=15000, і=12%
4) с=100000, і=7%

ezekből 1 et kell kiválasztani,midegy melyik párost,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fontos, helyesvlasz
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0