Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
323
Írd fel a terméket, és döntsd el, hogy a
hidrogén oxidáló vagy redukálószer?

CuO + H2 =

Li + H2 =

C2H4 + H2 = C2H6

N2 + H2 =

Cl2 + H2 =

Ca + H2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

0