Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
518
Ezeket valaki megcsinálja nekem?(elég csak az utolsó kettő)
1, Hogyan működik az iránytű ?

2, Hogyan lehet elektromágneses indukciót létrehozni ?

3, Mitől függ , hogy milyen erős az indukált feszültség ?

4, Mikor végez a transzformátor le,- vagy feltranszformálást ?

5, Np = 400 , Nsz = 1600 , Up = 200 V , Usz = ?

6, Up = 120 V , Ip = 5 A , Pp = ? , Psz = ?
Nagyon fontos lenne,köszönöm!!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0