Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek segitség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
360
Kérlek segítsetek mert nem értem még!!
Ábrázold a szögek szinuszát, koszinuszát!
1. x=35 x=135 fok x= 210 fok, x= 315 fok
2. x=395 x=495 fok, x= 570 fok x= 873 fok Köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0