Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
532
Sziasztok tudtok ebben segíteni ???
Ábrázold és jellemezd a következő függvényeket!
a) N " R: a(x) = x + 1
b) N " R: b(x) = x + 1
c) N " R: c(x) =
x 1
2
+
d) N " R: d(x) = 1 2x +
e) N " R: e (x) =
x
x
3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0