Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

IGAZ e

Főoldal » Középiskola » Matematika
486
Az x mely értkeire igaz:
a) 2x−1 = 64 (X-1 AZ A 2 FELETT VAN)
b) 21−x = 64 (1-X A KETTŐ FELETT VAN )
c) 2x−6 = 64 ? (X-6 A KETTŐ FELETT VAN)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0