Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Dolgozat mondatelemzés

21
A Miskolci Nemzeti Színház igazgatója kifejtette, rendkívüli nehéz helyzetben vannak a színházak és a művészek, mert elmarad a legfontosabb találkozás a nézőkkel.

Ebben a szorító, egymást nélkülöző időszakban mindnyájan összetartozunk, és még jobban átérezzük, hogy a színház közönség nélkül nem tud létezni.

Nincs szebb annál, mint amikor az elsötétülő színházteremben telt ház előtt felmegy a függöny, kigyúlnak a fények, és az eggyé váló közönség előtt színészek, énekesek és táncosok halált megvető bátorsággal elmondják, eléneklik, eljátsszák azt, ami a szívük-lelkük legmélyéből felszakad.

A Magyar Állami Operaház igazgatója köszönetet mondott a közönségnek a kitartásért, buzdításért és hűségért, hogy ezernyi módon nyilvánítják ki szeretetüket.

Lapunk megkeresésére a színházigazgató elmondta, hogy a járvány első hulláma idején a színházi dolgozók megkeresték idős nézői­ket, és bevásároltak, gyógyszereket váltottak ki nekik.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, segíts, pls
0
Középiskola / Magyar nyelv

Válaszok

0