Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozd meg az m paraméter értékét úgy, hogy az y=m x X+4 egyenes érintse az X2 + y2 -4X=0 egyenletű kört!

Főoldal » Középiskola » Matematika
448
Határozd meg az m paraméter értékét úgy, hogy az y=m × x+4 egyenes érintse az x² + y² -4X=0 egyenletű kört!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

0