Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek? Háromszög szerkesztése

Főoldal » Általános iskola » Matematika
684
1) A b oldala=4 c, az A=3 cm és a b és az a közötti szög(fok)=60fok a C oldalánaka méretét + Kerületét+Területét
2) a=6 cm ma=4cm megszerkeszteni +K+T
3) c= 3.5
A=4cm sa= 2cm szerkeszteni +K+T
A kérésem az lenne hogy látható legyen köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0