Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat help

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Dolgozat

Egyenletrendszerek

„A” 3-as ell! (x ; y)
∈R
∈R

„B 2-es ell!

AlakzatAlakzat1.)I. 3x – 2y = 8 I. x – 3y = 4

AlakzatII. 2x + y = 10 II. 5x + 3y = - 1



AlakzatAlakzat2.)I. 2x + 5y = 25 I. 7x – 3y = 15

AlakzatII. 4x + 3y = 15 II. 5x + 6y = 27



AlakzatAlakzat3.)I. 2x – 7y = 11 I. 3x + y = - 4

AlakzatII.
x3
x3

+ y = 4 II. 6x -
y3
y3

= 6

Alakzat4. I.
x+23−3y=3
x+23−3y=3

és II.
x−13+2y=1
x−13+2y=1



4.)I.
x+23−y−54=3
x+23−y−54=3



II.
x−13+y+22=1
x−13+y+22=1

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0