Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Középiskola » Fizika
431
Egy áramkörben, melyben az R értékű ellenállás és áramforrás van kapcsolva, az áram erőssége az ellenálláson keresztül I. Ha az ellenállás helyett az R' értékű ellenállást kötjük be, az áramerősség értéke I' lesz. Határozzátok meg az áramforrás e.m.f.-ét és a belső ellenállását!
Adatok:
R= 10Ω
I=3 A
R'= 20Ω
I'= 1,6 A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika elektromos áram
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0