Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat megoldására segítséget szeretnék kérni SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
478
1. 27 N erő az erővel 57°-os szöget bezáró irányban 4,5 m elmozdulást hoz létre. Számítsuk ki a munkavégzést!



2. Határozd meg a következő vektorok hajlásszögét!
a(1;5) és b(10;-2)





a(2;-5) és b(15;13/2)



3. Adott a háromszögben a = 3 m, b = 6 m és α = 30°. Határozd meg a háromszög
ismeretlen oldalait és szögeit! Számítsd ki a háromszög területét!










4. Egy háromszögben a = 55 mm, b = 7 cm és α = 52°30’. Mekkorák az ismeretlen
szögek és a harmadik oldal?










5. Egy háromszög leghosszabb oldala 13 cm és a vele szemközti szög 83°-os. A
háromszög legkisebb szöge 26°-os. Határozd meg a háromszög hiányzó oldalainak
hosszát!




6. Számítsd ki a v( 12;-5) vektor hosszát!

Valaki tudna nekem segíteni ezeket le vezetni és megoldani? Nagyon fontos lenne!!SOS

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, fontos, Valaki, koszonom, segitsen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0