Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek:)

Főoldal » Középiskola » Matematika
463

Egy ötszöget egy pontból nagyítottunk, és az a oldala 2,5 cm-ről 4,5 cm-re változott.
Mekkorák az új ötszög oldalai, ha az eredeti ötszög másik négy oldala: b = 3,6 cm, c = 4 cm, d = 5,2 cm, e = 4,2 cm.
Kérdés: Hányszorosára változott az ötszög kerülete és területe?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0