Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lebegőpontos szám jobboldali szomszédja

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
479
1.) a = 2, t = 5, k_= -3, k+ = 4 esetén mi lesz a 2,125 lebegőpontos szám jobboldali szomszédja?
2.) a = 2, t = 4, k_ = -3, k+ = 4 esetén mi lesz az 1,25 lebegőpontos szám jobboldali szomszédja?

Ezeket hogyan lehet a legegyszerűbben és gyorsabban kiszámolni?
0, ... számokkal megy a jobboldali szomszédjának kiszámítása, de az ilyen 1+, ... számokkal már nem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0