Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni ebbe a fizika házi feladatba? Előre is nagyon szépen köszönöm!!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
427
Levezetéssel szeretném kérni! Nagyon köszönöm!

1. feladat
a,
m1=0,2kg , m2=0,3kg F=0,1N a=?, K=?
b,
m1=0,2kg , m2=0,3kg F=0,1N, mű =0,1 a=?, K=?

2.feladat
a,
m1=10kg, m2=7kg m3=3kg F=10N a=? K=?
b,
m1=5kg m2=3kg m3=2kg F=20N mű=0,1 a=? K=?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0