Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon köszönöm ha segítetek sajnos nem az az eredmény jön ki amit megadtak

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
1.Az ABC háromszög AB=10cm
BC=8cm
CA=11cm
Számitsd ki hogy a B csúcsból induló belső szögfelező mekkora részre osztja a szemközti oldalt!
2.
Egy trapéz alapjainak hossza 12 és 7 cm
Száraié 5 és 4 cm
Számitsd ki a kiegészitő háromszög oldalait!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0