Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segitsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Határozd meg az alábbi kifejezés pontos értékét,ha a=2 és b=5
2(a+2b)-3
-25

-11

-21

27


Határozd meg az alábbi kifejezés pontos értékét, ha a=1 és b=-1!
(7a+b):2-3

-2

-0
-1
--1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0