Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
693
Számítsd ki a következő algebrai kifejezések helyettesítési értékét!
A= 8,25
B= 0,04
C= 0,25
1. 2a-bc
2.(2a-b) c
3. (2-a)bc
4.( 2-ab)c
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0