Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Terület számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
697
1.Mennyi annak a nègyzetnek a területe, amelynek az átlója x cm hosszú?
2. Mennyi annak a tèglalapnak a területe, amelynek eggyik átlója 26cm ès egyik oldala 10cm hosszú?
3. Mennyi annak a deltoidnak a területe, amelynek egy csúcsából kiinduló oldalainak ès átlójának hossza: a=13cm b=20cm ès c= 24cm?

Köszönöm előre a valaszokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0