Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Sziasztok. A következő feladatban kérném a segítségeteket. Ha tudnátok részletesebben leírni a kidolgozását azt megköszönném.

1.) Egy háromszög oldalai: a1 = 4, b1 = 6, c1 = 7. Egy hozzá hasonló háromszögnek az 'a1'-gyel
megfelelő oldala: a2 = 12. Mekkorák a többi oldalai?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0