Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
5a+26/8b - 5a-3b/8b=
3x-2y/2x + 5x-3y/2x - x-4y/2x=
5x/ab + 2y/3a négyzeten b - 3/6a négyzeten y négyzeten=
5a/6b négyzeten c + 11c/18a négyzeten b - 7b/12ac négyzeten=
5x négyzeten-2x-1/x négyzeten y - 3x-2/xy=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0