Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
415
S..O.S.
2. a; Rajzolja fel a [0; 4] intervallumon értelmezett f: x→(x-2)²-1 függvény grafikonját!
b; Adja meg a f függvény értékkészletét!
c; Adja meg a f függvény zérushelyeit!
d; Adja meg a f függvény monimum helyét és értékét!
3. Az A és B halmazokról a következőt tudjuk, ha A∪B={2; 3; 4; 5; 8; 9; 10; 12}
A\B={2; 3; 4}
A∩B={5; 8; 9}
Adja meg az A és B halmaz elemeit! Készítsen Venn-diagrammot!
4. Egy iskola teniszbajnokságán 6 tanuló vesz részt. Mindenki mindenkivel egy mérközést játszik. Eddig Andi 2 mérközést játszott Barnabás, Csaba, Dani 3-3-3, Enikő 4-et, Feri 5-öt.
a; Szemléltesse gráffal a lejátszott mérkőzést!
b; Hány mérkőzést játszottak le eddig? ( Indokolja v. írja le a számolás menetét!)
c; Ha mindenki mindenkivel egy mérkőzést játszik, akkor összesen hány mérkőzést játszanak! ( Indokolja v. irja le a számolás menetét!)
d; Hány mérkőzés van még hátra?( Indokolja v. irja le a számolás menetét!)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0