Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SÜRGÖS

Főoldal » Középiskola » Fizika
321
1, Homorú Tükör Szerkezzd meg és jellemzd a keletkező képet ( Kiszámoltam csak nem tudom,hogy kéne megszerkeszteni)
t = 4cm
k = 6 cm
f = 2.4cm
r = 4.8cm
N = 1.5

2. Domború gömbtükör szerkezzd meg és jellemezd a képet
R = 20cm
t = 15cm
f = 10cm
k = 30cm
N = 2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0