Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Köszönöm a választ előre is!

Főoldal » Középiskola » Matematika
528
Egy O csúcspontú szög szárait két párhuzamos egyenessel elmetszettük úgy, hogy a csúcstól számítva az egyik száron a metszéspontok rendre A,B, a másik száron pedig C,D. Töltsük ki az alábbi táblázat hiányzó rovatait, ha OA=a, AB=b, OC=c, CD=d, illetve AC=x és BD=y.
a b c d x y
5cm 4cm 3cm ? 7cm ?
2cm ? 3cm ? 4cm 9cm
3cm 6cm ? 4cm ? 8cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0