Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Balmer sorozat

Főoldal » Középiskola » Fizika
420
A kérdés: Számítsd ki a Balmer sorozat hullámhosszértékeit n=6, n=5, n=4, n=3 pályákról kerüljön vissza az n=2 pályára

Kérlek segítsetek, egy mukkot nem tudok hozzászólni :(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0